Stefan Dorrestein

Advocaat

Profiel

Stefan Dorrestein is werkzaam als advocaat-belastingadviseur. Hij spreekt de taal van ondernemers en de duiding raadsman past hem goed. Hij adviseert ondernemers, dga’s en besturen vooraf om te optimaliseren en teneinde problemen te voorkomen, waarbij hij problemen oplost waar deze ontstaan of aanwezig zijn. Sinds 2001 heeft hij  ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van ondernemingen bij een zeer breed scala aan fiscale en juridisch kwesties, van opstart, herstructurering, samenwerking tot verkoop, alsmede alle overige kwesties en overeenkomsten waar ondernemers en ondernemingen mee te maken krijgen. Hij treedt op voor bedrijven en particulieren in het hele land en zijn aandachtsgebieden zijn: fiscaal recht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en aansprakelijkheidskwesties.

Stefan is analytisch, cijfermatig onderlegd en weet vraagstukken op het gebied van fiscaliteit en juridische zaken optimaal te integreren teneinde het beste resultaat te bereiken voor zijn cliënten.  Hij is direct, laagdrempelig en oplossingsgericht.

Mr. S.G. Dorrestein heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
  • Personen en Familierecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied

Neem contact op