Pjotr Snoek

Advocaat en MfN-mediator

Profiel

Pjotr Snoek is een advocaat/mediator met ruim 30 jaar ervaring. Hij treedt op voor bedrijven en particulieren in het hele land en zijn aandachtsgebieden zijn: ondernemingsrecht, aansprakelijkheid, incasso, bouwrecht, huurrecht, arbeidsrecht en echtscheidingsrecht.

Naast zijn rol als advocaat wordt hij ook vaak ingeschakeld als mediator, zowel in zakelijke als persoonlijke geschillen. Pjotr analyseert snel om tot de kern van een probleem te komen. Hij is direct en oplossingsgericht en procedeert uitsluitend indien hij een goede kans aanwezig acht dat een procedure het voor de cliënt gewenste resultaat zal opleveren. De tarieven die hij hanteert zijn marktconform en worden op de persoon of het belang van de zaak afgestemd. Naast zijn werk als advocaat/mediator heeft hij jarenlang diverse bestuursfuncties vervuld, is hij vele jaren voorzitter geweest van een geschillencommissie en heeft hij lesgegeven aan jonge advocaten. De daarmee opgedane kennis en ervaring komen hem goed van pas in zijn werk als advocaat/mediator. In zijn privéleven is hij een fervent motorrijder, golfer en duiker en zet hij zich in voor maatschappelijke goede doelen (waaronder buurtbemiddeling).

Bij de Orde van Advocaten zijn als rechtsgebieden van Pjotr Snoek geregistreerd ”Algemene praktijk, Personen- en Familierecht”, wat betekent dat hij per kalenderjaar tien opleidingspunten behaalt volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten op ieder van deze rechtsgebieden.

Neem contact op